Petrezselymes burgonya grillezett gombával

Volt itthon krumpli, amiből készítettünk
petrezselymes burgonyát, plussz
vettünk mellé gombát, ami grillezve
lett elkészítve.



Szerintem petrezselymes burgonyát már mindenki készített,
aki sokat süt-főz, ezért nem részleztezem, hogy készítettem el.
Annyi a különbség a hagyományos petrezselymes burgonyához
képest, hogy bors helyett borsikafüvet, gyömbért és bazsalikomot
kevertem bele.

Petrezselymes burgonya grillezett gombával:

(glutén, tej, tojás, húsmentes, hozzáadott cukor nélkül)

Grillezett gomba:

Hozzávalók: 200 g nagy méretű gomba,
                      1/2 csokor friss bazsalikom,
                      1 ek olívaolaj
                      2 csipet

Elkészítés: Mossuk meg a gombát, szedjük ki a gombalemezeket,
majd kenjük be olívaolajjal. Sózzuk, fűszerezzük, helyezzük
a grill rácsra és 7-8 percig grillezzük az egyik, majd a másik oldalát.
Ha elkészült, tálalhatjuk.

Jó étvágyat!
                   

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések