Körtés birsalmás lenmagpuding

Készítettem egy újabb lenmagpudingot.
Vettünk a boltban körtét, birsalmát,
banánt és almát. Annyira szép fények
voltak, amikor fotóztam, amitől
még sokkal ínycsiklandóbbak lettek
a gyümölcsök, ez remélem kedvet csinál arra,
hogy ti is készítsetek ilyesmit.
Vagy kedvet kaptok ahoz, hogy gyümölcsöt
vegyetek és fogyasszatok, hiszen nagyon
egészséges és finom is. :)


Körtés birsalmás lenmagpuding:

 8 adag
(glutén, tej, tojás, húsmentes, hozzáadott cukor nélkül)

Hozzávalók:
                    2 db körte,
                    1/2 db birsalma,
                    1 db mangó,
                    2 db alma,
                    1/3 db kígyóuborka, 
                    2 ek lenmag,
                    2 ek bio kendermag fehérjepor (mind a 21 aminosav megtalálható
                            benne, omega3 és omega6 többek között, vitaminok és ásványi anyagok)
                    1/2 bögre mandulatej,
                    1/4 bögre ásványvíz
                   
Elkészítés:
  A birsalmát megpároljuk. Párolóedényben kb.: 10 perc,
majd feldaraboljuk és beletesszük a turmixgépbe. A gyümölcsöket
és az uborkát megmossuk, megpucoljuk, felszeleteljük,
összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és újra
összeturmixoljuk. Amikor elkészült, betesszük a hűtőbe,
majd kis tálkákban tálaljuk. Szórhatunk rá esetleg felaprított
citromfüvet, mentát, kókuszpelyhet.

Jó étvágyat mindenkinek!!!
                  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések